Треньорът на Байер (Леверкузен) Шаби Алонсо е  доволен, че срещата от

...
Треньорът на Байер (Леверкузен) Шаби Алонсо е  доволен, че срещата от
Коментари Харесай

В Леверкузен са доволни от изместването на мача с Кьолн

Треньорът на Байер (Леверкузен) Шаби Алонсо е  удовлетворен, че срещата от Бундеслигата против Кьолн, която бе планувана за 7 май, ще се играе два дни по-рано. Причина за изместването е първият полуфинален мач от Лига Европа, в който " аспирините " ще се изправят против Рома четири дни по-късно.

" Това постоянно се случва в други шампионати. Сега ние сме последният немски тим в европейските шампионати. Преместването на дуела с Кьолн може и да ни помогне ", сподели Алонсо през днешния ден.

Мачът сред Леверкузен и Кьолн ще се играе на 5 май, което ще даде на " аспирините " два спомагателни дни за подготовка за Лига Европа, където немският отбор ще се изправи против Рома на 11 май.

В Бундеслигата пък Леверкузен ще гостува на Унион (Берлин) през уикенда. " Унион е на трето място в таблицата, заслужава го и е същински топ противник. Можем да чакаме сложен мач, само че, несъмнено, се надяваме на позитивен резултат ", сподели още Шаби Алонсо.

Испанският експерт изясни също, че нападателят Патрик Шик, който имаше проблеми с адукторите през сегашния сезон, още веднъж не е разполагаем на " аспирините ", до момента в който халфът Есекиел Паласиос също е отвън терена заради травма.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР